Új hozzászólás Aktív témák

  • MongooseNX71

    csendes tag

    válasz balintka #11523 üzenetére

    - Van kockázat a sw frissítésben?
    - Igen. Pl. ha áramszünet van éppen amikor csinálod. Vagy véletlenűl lehúzod USB-ről, vagy nyomkodod,amikor nem kéne... Amikor kész, akkor már baj nem lehet. Ám ha mindent okosan csinálsz, akkor 95% sztem nincs kockázat. Én 3x frissítettem, semmi baj nem történt. ( Illetve a legelsőnél kicsit bexartam, de az az én hülyeségeem volt, rossz gombot nyomtam meg a frissítő progin. De egy teló újraindítás megoldotta. )

    - A v10c vodás szoft melyik verziós Android?
    - 2.1

    - Érdemes frissíteni, jár vmi előnnyel?
    - Igen,feltétlenűl érdemes. Legalább a frissítés+root legyen meg sztem. Sok progi csak ígyyfut. (pl. nálam a Pocket Legends CSAK a modolt Görög 2.1 alatt installált) A teló is gyorsúl némileg tőle.

    - A hátlapon van fólia gyárilag?
    - Igen. Azt és a képernyőn a 2. (alsó) fóliát érdemes rajta hagyni. Én 2-3 hete használom, nem jön le ez a kettő és valóban kíméli a házat.

    - Akksi mennyit bír közepes használattal?
    - Ez sztem totál szubjektív. Attól függ, mire használod "közepesen". Netre? Telefonálásra-smsezésre? Játékra? GPS-re? Mp3-ra? Film nézésre? Én saját tapasztalatból mondom: 1 napot durva használat alatt végigbír. Ebben majd' 6-8 óra non-stop netezés-játék van, a többi hívás,üzenet,mp3.

    PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!

Új hozzászólás Aktív témák