Új hozzászólás Aktív témák

  • rep3at

    őstag

    Éppen most van nálam egy ilyen készülék kipróbálásra, eddig nagyrészt tetszett amit láttam, de van pár hiba is amivel nehezen tudok megbarátkozni így az első nap után, íme:

    Tegnap este kaptam meg a készüléket, kb. 35-40% akkuszinttel, kb. negyed órát zenét hallgattam rajta és kipróbáltam a zene ritmusára mozgó háttereket. Nem is volt ezzel baj, amíg be nem kapcsoltam a mobilhálózatokat, pár perccel ezután már kiírta hogy 15% alá csökkent az akkumulátor, ezért egy gyors Facebbok után ki is kapcsoltam, ez után csodák csodájára zöldre váltott az akkuszintjelző. Ezt utána még próbáltam párszor, akkor is ugyanígy viselkedett, érdekes módon a GPS vagy a wifi bekapcsolása nem járt ilyen jelenséggel.

    A készüléket lemezmeghajtóként nem mindig találja meg a gép, hiába kapcsoltam be rádugás után a háttértár aktiválását, de ez a hiba egy újracsatlakoztatással meg szokott szűnni.

    A gyári alkalmazások között talált (még teljesen tiszta a készülék, szoftver semmi nem volt rátéve) Sims 3 játék az indítóképernyő után egyszerre ki is lép, erre nem is tudok mit mondani..

    A hangszóró bizonyos számoknál meglehetősen torzít, recseg és a középtartomány is elég halvány, inkább csak a sípoló magas hangok hallatszanak, ez eléggé zavaró.

    A DivX videók lejátszása sem ment zökkenőmentesen, lejátszás közben meglehetősen darabos, akadozó a kép, nem volt zökkenőmentes a lejátszás (egy Californication és egy South Park résszel próbáltam).

    Ezeket az a apró hibákat persze el tudom nézni a készüléknek (főleg a Blade fórum olvasása után), összességében eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, többek között tetszik a készülék sebessége, a kijelző minősége, bár a külseje nekem túl jellegtelen, ebből jobbat is ki lehetett volna véleményem szerint hozni.

    Összességében eddig megelégedéssel használom a készüléket, bár engem a rendszer nem térített át a Windowsosok táborából. Nekem egy Asus P525 és egy HP 514 típusú készülékem van, tökéletesen meg vagyok velük elégedve, ezért egy darabig nem tervezem az Android rendszerre való váltást.

    Forward thinking. كرر

Új hozzászólás Aktív témák