Új hozzászólás Aktív témák

  • kisspepe

    tag

    Sziasztok!

    1. Ma harmadik napja, hogy egy feltöltéssel megy a telefonom, és még mindig 70 %-on van. Három napja ugye írtam, hogy 1 napot bír csak a 2.2-vel. Akkor tanácsoltátok, hogy állítsam be, hogy a képernyő ne kapcsoljon ki töltés alatt, valamint csináljak egy battery wipe-ot. Igaz alig használtam a telefon, pár hívás volt, meg néha néha ránézek, hogy épp hogy áll az akku. Most így ezzel nagyon meg vagyok elégedve, kíváncsi leszek majd hogy ha netezek is rajta kicsit, esetleg játszok, akkor meddig fogja bírni.

    2. Az ADW Launcher amikor felélesztem a telefont alvó állapotból szinte mindig nyom egy Force Close-t. Nem tudom ez esetleg azért van-e, mert amikor feltettem a 2.2-őt, akkor előtte nyomtam egy wipe-ot, de utána nem. most ki akarom próbálni a Go Launchert, hátha az nem csinálja ezt. Viszont nálam legalább is ennél nem lehet lehúzni a status bart. Így csak menüből tudom bekapcsolni a wifit pl.

    Beluudj a te képernyőképeden láttam még múltkorába olyan widgetet, amin egybe rajta van a wifi, GPS, Bluetooth, Hang ki/be kapcsolás. Annak mi a neve?

Új hozzászólás Aktív témák