Új hozzászólás Aktív témák

  • joestone

    addikt

    válasz Sentry1 #21804 üzenetére

    A recovery menü telepítéséhez moddolt romot kell telepíteni elsőként ugyanúgy mint amikor 1.6 -ról frissítettél 2.1 -re . Ebben az esetben a gyári pcsuitos updater nem használható , ehhez kell vagy az rdtt vagy a kdz_fw_upd. Letöltötd és felflasheled a v20bhunmod.kdz -t . Ezzel meglesz a lehetőséged arra , hogy telepíthesd a recovery menüt.A rrecovery menüt alapvetően fastboot módból lehet telepíteni (kék képernyő) , de mivel ez sokaknak nem működött a megfelelő driverek hiánya miatt , így csináltam egy usb hibakeresésen keresztül telepíthető verziót. Erről írtál.
    A romokat recovery menüből vagy update.zip formájában(black romok) , vagy backup ból történő visszaállítás formájában (ezt használja a 2.2.1) lehet telepíteni. Ez ellentétben a gyári romfrissítéssel nem okozhat téglázódást.
    Sima (nem recovery engedélyezett) gyári romot viszont valószínüleg soha többet nem fogsz tudni használni.A recovery engedélyezett rom teljes egészében a gyári rom csak a bootloader lett kicserélve , hogy a megfelelő gombkombinációval elérd vagy a recovery menüt vagy a fastboot módot.

Új hozzászólás Aktív témák