Új hozzászólás Aktív témák

  • Blokkolnam0

    aktív tag

    mi lesz itt? :) 1-2 hónap és 2.3-al fogunk szaladgálni? :) szuper lenne...
    ha valakit érdekel, megvettem a DroidCamX nevű appot (az ingyenes nem tud bluetooth-on csatlakozni, meg nincs audio) és szuper!

    Én a munkámhoz keresgéltem már egy hete valamilyen olyan bluetooth-os headset-et, amiben van kamera is, hogy mikor dolgozok valami áramköri panelen, stb., akkor Magyarországról a kolléga lássa hogy mit csinálok Skype-on át online, és be tudjon segíteni...persze ezeket a cuccokat aranyárban mérik, aztán beugrott, hogy hoppá, van egy mobilom kamerával :)

    Szóval a DroidCamX app kommunikál a laptopommal bluetooth-on vagy wifi-n át. Persze fel kell rakni egy kis klienst is a laptopra (64 bites rendszernél, ha azt akarjuk hogy az audio is menjen, ne csak a kép, akkor kicsit hekkelni kell a driverrel, de nem vészes, le van írva hogy kell). Aztán szépen beállítom a Skype-on belül hogy a mobil kamerájának a képét tegye ki...szuper képminőség, és még bluetooth-on is elfogadható a sebessége...(de hanggal együtt valszínű érdemesebb wifi-n tolni). Megspóroltam jó sok pénzt ezzel az app-al...

    Motorola Moto x

Új hozzászólás Aktív témák