Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz ripla #25018 üzenetére

    aka "szintén fanboy?"....

    Most legszivesebben azt irnam: hulyegyerek, lattam hogy belekotsz mindenkibe, azert frissitgettem hogy mikor kerülök sorra.

    De nem irom mert kulturemberek vagyunk ezert csak megkerdem. Mi a fészkes fene tart vissza attól hogy eladd ezt a sz*rkupacot és vegyél egy istenkirály winmo telót? Amugy meg csak szólok, pl. Motorola MPx200-asom is winmo-s volt, de szerintem mar ne vegyel olyat mert elavult es lassu... még a végén visszakivanod a kis optimust és ujra itt talallak egykevesbe szep reggelen...

    Egyszóval hagyd abba itt a normalis emberek rongalasat, maradj a topik temajanal, ne flamelj es ha valami bajodvan, azt rendezd le a pszichiaterednel.

    Amugy a negativumaid a telefonkönyv kivételével user error. A lassu megnyitason kivul semmi hasonlot nem tapasztaltam 1.6-nál. Teljesen jo volt, nehany aprosagban jobb mint a mostaniak. Nem kéne egy 30-40ezres telótól egy Galaxy S2 sebességét várni... ennyi.

    PeachMan 2.3-nál felejtsd el a kalibralast, talan kesobb javitva lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák