Új hozzászólás Aktív témák

  • viw

    aktív tag

    hello Mindenki,
    os frissítésben elakadtam, segítsetek pls. t-mobilos 1.6-os a teló. kicsit furi a dolog, mert saját telómon (V845) simán ment minden, itt meg bénázok...

    első hozzászólás szerint próbáltam haladni, sikertelenűl;
    - a flasher normál karakterek helyett kriksz-krakszoat ír ki, ill. a betallózott fálj (V20A_00.kdz) és start után már másodperc múlva megáll: elkezd futni az ablakban,h. épp mit csinál, de az is olvashatatlan.
    - a pdf-es segédletben a link halott, ill nem pont olyan a frissitő szoftver felülete mint a leírás szerint letöltötté. bár ez szerintem nem probléma.

    rootolós részben linkelt programot nem tudtam feltelepíteni, csomagtelepítős hiba miatt. viszont xda-n vadásztam másikat: UniversalAndroot_1.6.1, és az jó volt. tehát most rootolt 1.6-om van.

    az lg frissítős szoftvere meg nem látja a telót.

    más telónál volt problámám,h. egy adott usb porton (hub) nem látta a pc a telót (csak mass strong módban). lehet most is ez lesz a gond? bár mint írtam a v845-el nem volt ilyen gondom ezen a pc-n.

    köszi, előre is.
    u.i.: reggelre meg kell ezt oldanom, különben az asszony agyoncsap,h. nem elég,h. későig gépezek, de még eredménye sincs...:D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák