Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz St3ven #26772 üzenetére

    Gyakran hasznaltak az Opera mini, GoSMS, Facebook, Iwiw, Quick system info pro, Elixir az alsó sáv + personal addons, az óra Beautiful Widget, masik ket oldalon emlekezteto+naptar+energiagazdalkodas widget + wireless ADB es plane mode kapcsoló, Gmail, Astro, Backup2Gmail szinkronizalja a hivasaim+smseim, CallmeterNG szamolja mennyit pofazok, Dropbox neha, SetCPU dolgozik procin , Idokepen nezek neha idojarast meg SwiFTP-vel szedtem le a kepeket/rakok fel ha valami kell. Wifi allandoan bekapcsolva ha itthonvagyok. Meg amit még elfelejtettem. Szoval azert van ez az hasznalva.

    A telóval is tudod particionalni a kartyat, lehet kartyaolvasokent hasznalni. Ha gondolod megmutatom hogy kell. (de mint blogon irtam, meg itt is felmerult parszor, a kartya tipusatol es megbizhatosagatol fugg minden, ha nem szereti a kartyat - ami normal hasznalatba talan elo se jon - akkor problemak johetnek elő. Persze backup recoverybol sokmindenre jo, ;) )

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák