Új hozzászólás Aktív témák

  • zollerkmd

    tag

    Sziasztok!

    Nah, tegnapig sikeresen vég olvastam az összes hozzászólást, de a szemeim nem estek ki a helyükről. :)

    Érdekes volt olvasni a véleményeket a különböző ROMokról, alakításokról. Eddig Joestone cuccaival próbálkoztam (Android 2.1, SetCPU és App2SD), így nem voltam rest kipróbálni legújabb művét, még ha nincs is befejezve, azaz jöhetett a 2.3.

    Természetesen kellő izgalom megvolt, hogy mi lesz a végeredmény, mivel még a 2.1-es rendszeren az új overclock program sehogyan nem akart felmenni, fastboot üzemmód lett a vége. Ez kicsit meglepő volt, hisz az előző verzió tökéletesen működött.

    Vélemény 2.3-ról: Kinézetre, mintha új telefonom lenne, de nem kifejezetten ez az elsődleges. Működést nézve kellemes meglepetés ért. Az előző rendszerhez viszonyítva ég és Föld a különbség - nagyon gyors lett, nem kellett gondolkodással szembe néznem. Az akksi(idő) kicsit szórakozott az első teljes töltés alkalmával (70%-ot jelzett, pedig maxra volt töltve), de újraindítás után már helyre állt a világ rendje. :) Gyilkolom is rendesen, eddig jobban bírja mint a 2.1. Viszont negatívum (számomra legalább is), hogy a Formula1.com 2011 nevű program nem fut, hibával kilép.

    Összegezve: Joe, köszi az eddigi munkát, további sok sikert hozzá!

    Később még írok vélemény, hogy milyen tapasztalataim vannak, lesznek.

Új hozzászólás Aktív témák