Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150head

    senior tag

    :W Szerviz kaland :W
    Nemrég írtam itt, a telcsim kijelzője belül beporosodott. Másfél hete szerdán bevittem a helyi vodához h gariba tisztítsák ki, mert én nem nyúlok hozzá. Bevették, vártam.
    Eltelt a másfél hét, ma jön az sms h kész a telcsi mehetek érte. Öröm boldogság.
    Sms megkapása után fél órával már bent toporogtam a vodába - kellett is várnom egy 10 percet - megkapom a telcsit, vizsgálom, minden fasza , papír aláír go haza.
    Itthon lámpánál is nézem h fasza e minden szétszedem h rakom bele a memkarit, konstatálom h a szervizbe raktak az egyik csavarra "telemax" matricát. mondom jólvan.
    Fordítom meg a telcsit, nézem a kijelzőt és akkor veszem észre h a jobb felső sarokban a kijelző meg van karcolva kb 7 mm hosszan (szval nem az előlap üvege, hanem belül a kijelző) reakcióm: :O
    Go vissza voda üzletbe, 10 perc szájkarate a csávóval mire megértette h nem kívül hanem belül karcos az üveg, tehát tuti nem én voltam. Srác nagy "jaaaa az más" sóhajokkal "milyen szemed van neked gyerök" felkiáltásokkal megcsinálta a papírokat. Otthagytam a telcsit 7főn megy vissza a szervízbe. Várhatok megint 2 hetet. :(((
    Ilyenkor lehet amúgy vmi panasszal élni?

Új hozzászólás Aktív témák