Új hozzászólás Aktív témák

  • molbali

    tag

    Sziasztok!

    Sikerült vennem egy másik telefont, ami kicsit nagyobb és gyorsabb mint az optimus, amit nagyon szerettem,de úgy alakult, hogy megválok tőle. Szeretem ezt a közösséget rengeteg segítséget kaptam már itt. Ha valaki úgy érzi, hogy szeretne a családtagjának is egyet akkor szívesen adnám el innen valakinek aki tudom legalább olyan szeretettel bánik vele, mint én.

    Egész életében (mű)bőr tokban tartottam, végig fóliázva volt. Aki szeretné megvenni az kap hozzá teljesen vadi új fóliát, a bőrtokot (övre, nadrágra csíptethető), és egy 4gb-os class 4-es microsdt és persze minden gyári tartozékot. Karc nincs sehol a telefonon, nem esett le, stb. Vodafone függő tehát nem jó minden szolgáltató kártyájához sajnos. Recovery menüvel már el van látva.

    A déli Pu aluljárójában a telefonos csákó 17-ért akarta bevenni. Láttam kirakva nála egy másikat 22 ért. Ezért, ha valaki innen elviszi 17-ért inkább neki adom mint a hiénának.

    Ha valaki tényleg érdeklődik a teló iránt akkor Privátban teheti. Remélem senkit nem sértettem az ajánlattal, hogy itt a fórumon említettem meg. Talán a szabályokat sem sérti.

Új hozzászólás Aktív témák