Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz RVR400 #38634 üzenetére

    Megerősíthetem. Pár napja vettem egy zsír új,független X8-ast,lassan megy rá a 2.3. 3-mal ezelőtti telefonom egy 845-ös volt,az a telefon az X8-hoz képest egy sokkal alsóbb kategória... A sebesség a 845-ösön X8 mellett kiábrándító,a kijelző közt hatalmas különbségek vannak. Az X8-nak jobb a hangszórója,szoftveresen is "kényelmesebb",és jobban néz ki,a zene pedig gyári programmal,gyári fülessel két külön világ. A Sonyban jó a közelség szenzor,a fényérzékelő,a videó felvétel sokkalta jobb,de szerintem a hw ismeretében ezeket kár ecsetelni.:) (proci,RAm,minden jobb az X8-ban. Egyedül a ROM nem,bár így is kb. 110 megával van több hely a Sony Ericssonban). Szebb képet is csinál a Sony,ha csak kevéssel is... Az akku jobban bírja,és hamarabb töltődik. érveljek még a Sony mellett?:) Hatalmas különbségek vannak,ezeket tapasztalatból írom.
    Jah,és egy kis vélemény nyilvánítás az LG-vel kapcsolatban is(van a közelemben egy GT540 is,majdnem azt vettem):
    A kijelző itt is egy külön kategória. A hangszóró,a zene lejátszó,az akku jobb a Sonyban. Ha nem is sokkal,de az LG lassabb. Ami az LG mellett szól: jobb kamera,és gyári DIWX,XWID támogatás(progival viszi a Sony is). Sokkal kezelhetőbb a szoftveres része is az X8-nak... Kinézetre az LG ugyan az,mint a 845.Nagyon nem bántam meg hogy nem az LG-t vásároltam meg.
    OFF-os voltam,sorry.:) Nagyon bejövős telefon az LG is,de hihetetlen hamar leamortizálódik külsőre,és a családban van 2-mindkettő volt már szervízben. A barátnőm X8-asa pedig lassan 1 éves,soha semmi baja nem volt... A 3 telefon közül(ha csak a kamera nem fontos) bőven az X8-ast ajánlanám!

    [ Szerkesztve ]

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák