Új hozzászólás Aktív témák

  • Inv1sus

    addikt

    válasz raubisoda #40159 üzenetére

    Csináld így:

    "Fastbootban kell indítani, asszem bekapcskor kameragomb, aztán kapsz egy szép háttereet, géphez csatlakoztatás után telepíti az eszközt, kérdőjeles lesz, update-ről frissíttetni kell a drivert, utána már jó lesz.

    Ha feltelepítette, akkor a fastboot-os image-eket a megfelelő helyre betallóz, mindenhova pipa, és flash.. Ha megcsinálta, akkor indításkor recovery, factory reset, és kész is..."

    Átfogalmazva: :DDD

    Kameragombot lenyomva tartod + bekapcsolásgombot lenyomva tartod, amíg elő nem jön a kék háttér. Bedugod az USB kábelt. Elvileg a Windows nem ismeri fel elsőre, ezért illesztőprogramot kell kerestetni vele a Windows Update-n keresztül. A rendszer ezután feltelepíti rendesen az illesztőprogramot hozzá.

    Elindítod a programot, amit már korábban belinkelt a mobiltestvér, és a SwiftDroid_v2.0_RC5_fastboot.zip nevű állományban található fájlokat betallózod a programba, mindent kipipálsz és lefuttatod. Ezután újraindítja a telefont és ha minden rendben ment, feláll a rendszer. A nyelvet a korábban írt módon megkeresheted, átállíthatod.

    [ Szerkesztve ]

    *** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

Új hozzászólás Aktív témák