Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz kricsi11 #47142 üzenetére

    Én 39000ft-ért vettem, a mai napig mukodik pedig nem egyszer volt flashelve (kdz), a kijelzője karcmentes, a többi részén pedig hajszálkarc (hátulja) és még a feliratok sincsenek lekopva róla. Egy 578ft-os kiváló bőrutánzat tokban tartom ami szintén nincs még megkopva sem.

    Egy probléma, a kikapcsoló gomb talán már furcsán mukodik időnként. Szerintem ez a telefon nem való mindenkinek, mint a fenti példa is mutatja, neked masok az igényeid szoval nem is értem miért vetted ezt anno.

    Tudtuk hogy nem multi touchos.
    Tudtuk hogy rezisztiv tehat enyhén nyomni kell.
    Tudtuk hogy a proci nem tamogatja a flasht.
    Tudtuk hogy MOBILTELÓ tehat nem fenykepezo - ennek ellenere szep kepeket csinal...
    Tudtuk hogy ha nekiverjük a kijelzőt azt nem szereti.

    Nekem bejött a teló sőt gondolkodom rajta hogy még leszervízeltetem a gombját mivel gari van rajta par honapig...

    Szoke1982: hat jo kerdes, vegulis ha szemelyesen veszed at es van rola papir (adasveteli), minden tartozékot megkapod és teljes garanciat, akkor nagy gond nem lehet.

    sdavic01: hard reset akkor megvolt. Annyit tehetsz még hogy az alkalmazasoknal az adatok törlését megcsinalod. Ha nem jo, mégegyszer csinald meg a hard resetet, majd a tulajt akinek csinalod tajekoztasd a dologról és ajánld fel hogy a legujabb KDZ-s romot felteszed DE mondd hogy e kozben akar meg is halhat a teló. Opcionálisan joestone blogjabol ott a gyári 2.1-re a root, rakd fel es lehet buveszkedni a market app cseréjével.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák