Új hozzászólás Aktív témák

  • MatuZoi

    csendes tag

    válasz sallersanyi #6790 üzenetére

    Szia Sanyi! Nekem tört be a kijelzőm anno, vagyis belülről megrepedt. Leírtam mindent a feljebb belinkelt hozzászólásomban.
    Nem mentem fogyasztóvédelemig el, mert egyik szervizes itt Békéscsabán a voda pesti márkaszervizének 20000 Ft körüli ajánlatával ellentétben ha jól emlékszem 12000ért megcsinálta, LG-éktől rendelt kijelzőt.
    Kifizettem, mert ha a végigtörött kijelzővel fogyasztó védelem elé állok még pofán is röhögnek. azt a kis repedést ami neked is előjött tutira nem én csináltam, viszont mivel hogy gondolom belülről megrepedt annak módja szerint, a vodaszervízből visszaküldés után akkor még másnap végig törött, pedig csak óvatosan nyomkodtam, de gondolom elkerülhetetlen volt. a voda a pofámba röhögött, vagyis a szervízük, 4000 lett volna hogy megint megnézzék, és úgyis visszaküldték volna, hogy az én hibám minden, ássam el magam. Már arra is gondolok, hogy a meleg miatt pattant el anno, vagy a fene se tudja mostmár. úgy vigyázok rá, mióta kijelzőcsere volt mint a hímestojásra. elvileg garanciavesztés volt a velejárója, a pesti k.csög szervizesek szerint (ragasztottak kis fehér matricát a teló belsejébe, amit azóta lekapartam :P) ), a vodás munkatársak azt mondták, hogy szerintük a kijelzőn kívül a többi cucc garis maradt, mivel nem a hivatalos szervizükkel cseréltettem (én kérek elnézést, hogy 8000el olcsóbban megcsináltattam, jah ugye még erre pluszba jött volna, hogy mégegyszer ránéznek 4000-ért, szal végül is 12000 Ft-ot spóroltam)...

    szóval ez a történetem, remélem te több szerencsével jársz, de ahogy ismerem őket téged is csak kinevetnek egy értelmetlen magyarázattal a telefont 2-3 hét után visszaküldve. javaslom, hogy keress meg egy szervízt is és kérj árajánlatot. mondom nekem 12000 vagy 13000 volt az új kijelző az Lg gyártól, cserével.

    üdv, Zoli

Új hozzászólás Aktív témák