Új hozzászólás Aktív témák

  • #31342592

    törölt tag

    1 hete lettem gazdája egy ilyen telefonnak. Gondoltam megosztom veletek 1-2 kritikus véleményem, tapasztalatom a telefonról, meg magáról az androidról; amikről álmomban nem gondoltam volna hogy felmerülnek.(kicsit fel is húzott, nem tagadom)

    Ami fizikálisan van az annyi. Hozzá nem tudok fűzni semmit, bár a hangszóró tény hogy kicsit átlagon aluli, 14-es hangerőn azért simán halgatható fülhallgató nélkül is, a recsegés úgy minimális. Szép a képernyő(ennyi pénzért biztos), pixelességgel nincsen gond. Ami tényleg hiány a hangszín, ami kb egy kakás 4 évvel ezelőtti telloban is jóformán volt. Azt hittem android frissités lesz hozzá, akkor már az is elérhető, de nem. Mindegy annyira nem gáz.

    Először 1.6-m volt fent 3-4 napig, aztán átraktam a 2.1 es androidot rá, ami nem volt egy könnyű menet. Röhejes hogy külön kellett telepíteni 6-7 usb drivert win 7-en aminek elvileg ugye alapon felkellene ismernie.. Amíg nem volt driver addig hiába észlelte a gép az android install lehetetlen volt ugye. Mire megtaláltam a helyet a rendes lg-s szabvány driverekhez, stb azt hittem eldobom az agyam.. Feltelepült szép és jó, bár ugyan mindent letörölt. A programokat, stb; ami szintén 2-3 napba telt mig megtaláltam a fontosabbakat és felraktam őket a telefonra. Jó nem gáz később már nem lesz gond rá mondtam..
    Amúgy gyorsulást olyan minimális mértékben érzek, hogy az nem is számottevő.

    Újratelepitem a dolgokat, leszedek egy két programot, erre jön az, hogy ugye még nincsen olyan kemény lehetőség csak 2.2 A-ban, hogy memóriakártyára telepithessek progikat, ezért lehetetlen felrakni. Jólvan akkor, rootolom. Ott tartok hogy 2 root progit leszedtem, manuálisan próbáltam(de ugye hogy a végső funkció nincs is a telloban..., ami a leírásban van szal off),
    A másik kettő program meg érdekes csak annyit ír ki jóformán, hogy auch ezt nem sikerült rootolni. Hát LOL. De igen, jó verziót szedtem le, többször is próbáltam;és másik verzióval sem jó.

    Na jó de még ha rootolnám akkor sem vagyok ott, hogy telepitek, mert ugye app2sd kell hozzá, ahhoz meg még 1 program, azért hogy a végén minden adatomat deletelje a mem. kártyáról, de lehessen az a kiváltságom a SajáT telefonomon, hogy telepíthessek a kártyára programokat. Hú de Jó!

    Próbáltam vele torrentezni is, ami ugye bolondságnak tűnik, de végül is miért ne.(mobilinternetemet elhasználtam, wifin meg telon ugye ingyenes). Jó szétsül, de döcögve lejönnek dolgok aminek marhára örülök, de mivel szétfagyassza a rendszert, azért annyira nem jó.. Most elhiszem ez egy nyavajás telefon, de most dicséret ide-oda olyan szinten nincs ezekhez optimalizálva maga az Android, hogy az röhej. Minden telefonmemóriát felesz, ha nincsen taskkiller, akkor kb használhatatlan az egész. És nekem ne mondja valaki hogy 600mhz es procin 256 mb ramon szétkellene sülnie az egésznek.

    Na meg jó, az is nevetséges, hogy androidhoz alapon nem jár egy tc féle program, amit ugye külön kell keresni, addig pedig még csak fileokat sem lát az ember, nem törölhet és minden szennyel telerakja a telefon alapon a memóriáját.

    Tudom ezeket amiket irtam főleg oprendszer jellegűek, nagyon friss talán 2éves az egész op rendszer, de azért olyan dolgok vannak benne hát ami hogy is mondjam.. Többet vártam tőle az a gond, azért nagyon alapszolgáltatások hiányossága eléggé rádobja az egészre a bélyegét, és igen tudom, nem kiforott; lesz még jobb is, de jelenleg azért azt mondom elég körülményes a használata az ilyen oprendszerű és okostelefonoknak egyaránt..

    Sry ha valakit megsértettem ezzel a szöveggel de ezt muszály volt megosztanom, úgy érzem..1 heti kinlódásom van kb már vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák