Új hozzászólás Aktív témák

  • jacis

    nagyúr

    Sziasztok,

    Szeretném pàr sorban összefoglalni a telóval kapcsolatos tapasztalataimat amit az utóbbi 5 napban sikerült összeszedni:

    Kijelzö: Nagyon szép az amolded kijelzö a szinek nagyon élethüek és a kontrasztossàggal sincs probléma. Maga az érintés érzékenysége is tökéletes. A kijelzö felbontàsa nagyon komoly. A pentile màtrix-al kapcsolatos tudnivalókat elolvastam a neten, de semmivel nem làtom rosszabbnak a kijelzöjét a tesòm S2-esének a samolded plusosàtòl.
    Üzemidö: Eddig meggyözö. Nekem kb. annyit bìr mint a DHD-m bìrt ugyanazokkal a beàllìtàsokkal. Gyakorlatilag örökké a neten lóg a teló (vagy wifin vagy mobilneten). Ìgy nagyjàból egy napot bìr ki. Ez persze lehet, hogy még javul majd. Persze kapja az ìvet rendesen. Ma volt egy kis probléma ami valszeg csak egy szoftos bug volt ami azóta sem jelentkezett.
    Gombok hiànya: Elsö napon nagyon furcsa volt. Ma viszont màr amikor kêzbe vettem a céges Wildfire S-em ott is swipe-olni akartam. :) Szerintem nagyon okosan ki van talàlva rendszer. Most màr annyira ràéreztem, hogy sztem.egyes beàllìtàsok gyorsabban mennênek mint az androidos telóimon.
    Készülékhàz: Nagyon komoly megjelenése van a telefonnak. Elöször féltem, hogy mûanyagból van és majd karcolódni fog. Hàt nem ìgy lett. A polikarbonàt burkolat nagyon massziv kis anyag.
    Megjelenés: Nekem annyira bejön, hogy eddig az.iPhone-om tudta bennem felkelteni ezt az érzést ami nem màs mint a vàgy, hogy a kezemben legyen a telefon folyamatosan.
    Telefonàlàs minösége: A hangminöség az elsö pàr napban csapnivaló volt. Nem akartam elhinni, hogy ez ilyen ês itt a fórumon kértem segìtséget ami meg is jött. A zajszüröt kellett kikapcsolni ami meg is oldotta a problémàt.
    Email: nagyon jó a levelezö rendszere. Nàlam a szinkronizàlàs folyamatosra van àllìtva és a többek àltal is emlìtett ennek betudhatò üzemidö rövidülés nem jelentkezett.
    GPS: nagyon tetszik. Viszont egy óriàsi hibàja van: nincs lehetöség beàllìtani az útvoaltervezés módjàt. Ìgy szinte mindig pàlyàn akar menni.
    Alkalmazàsok: Nekem eddig minden megvan ami kell a mindennapokhoz. Az tény hogy az androidos telómmal ha kellett megnéztem milyen sebességü az éppen hasznàlt net stb.. Ez most nincs de igazàból nem is hiànyzik mert nem életbevàgó dolog csak hasznos.

    Elnézést, hogy ennyit ìrtam, de hàtha segìt azoknak a usereknek akik most tervezik a vàsàrlàst.

    Jacis

    iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

Új hozzászólás Aktív témák