Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzy

    aktív tag

    válasz xedos #2388 üzenetére

    Főleg azt nem értem, hogy hogyan szedted le az eddig elhangzottakból azt (ha tényleg nem a Lumia 800 topikkal kevered), hogy "nem egy egyszerűen használható telefon".
    A bonyolultság akkor kezdődhet, ha hackelgetni akarod, de az meg nem a normál használat része.
    Ez egy olyannyira egyszerűen használható telefon, egy olyan átgondolt UI-val, hogy azóta, mióta használom (és ahogy a hozzászólásokat figyelem, mások is ugyanígy vannak vele), minden más érintős telefont is így akarnék használni, és csak szitkozódom, hogy nem megy. Hihetetlen, hogy mennyire kitalálták ezt a swipe-ot. Főleg most az 1.2-ben, hogy már látod is a fentről lehúzás eredményét félúton (elsötétül az alkalmazás, jelezve, hogy be fogod zárni), és nem kell hosszan nyomni a zikszet. (Mármint eddig sem kellett, na, csak most még egyértelműbb).
    A multitasking sem kutya, az Opera pl háttérben is követi az orientációt, lehet látni, ahogy miniatürizáltan is elforgatja és újratördeli szépen a lapokat, ahogy a telefont forgatod. Nem létfontosság, de látványos.
    Programhibák? Mire gondolsz? Hirtelen nem is jut eszembe semmi programhiba, pedig elég sok apróságot összeszedtem én is. A levelezéssel volt gondom (ahogy néztem, az is egyedi), de meg is oldódott már.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák