Új hozzászólás Aktív témák

  • kuszal

    tag

    válasz BobTail #2733 üzenetére

    Véleményem szerint az N9-re érkező frissítések egyre ritkábban fognak jönni, ha jönnek még egyáltalán. Talán olvastam valahol az 1.3-as szoftverről, hogy az még elkészül, de ebben sem vagyok biztos :-( A Nokia már a Windows szekerét tolja :-(

    Amúgy szinte minden nap elcsodálkozom azon, hogy mennyire jó ez a telefon. A bekapcsoláson és kikapcsoláson kívül nem kell gombokat nyomogatnom, hiszen a teljes kezelés megoldható csak a kijelző segítségével. Ez pedig a leginnovatívabb dolog, ami történhetett a mobil eszközök esetében. Valamelyik nap néztem a Terra Nova első részét és abban is olyan mobilokat képzeltek el az írók, amelyeken nem voltak gombok. Még mosolyogtam is rajta, hogy ilyen mobil már van :-)

    Nem értem azokat, akik istenítik a Lumiát vagy az Androidos készülékeket. Hiszen a kezeléshez (pl.: alkalmazás bezárása) ott továbbra is gombokat kell nyomogatni. Mert a gombok attól még gombok, hogy a kijelzőre rajzoljuk ki őket. Persze az N9 esetében is van egy pár, de nagyságrendekkel kevesebb mint bárhol máshol. Ez pedig a készülék olyan használatát teszi lehetővé, amely jelen esetben teljesen egyedi és jövőbe mutató!

    Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lesz az Iphone 5, mert mintha azt is olvastam volna valahol, hogy az Apple is arra törekedett, hogy elhagyja a "Home" gombot.

    Most viszont még nagyon nem látom, hogy 2 év múlva mire is cserélhetném majd le az N9-et, mert gombokat nyomogatni, azt többé nem akarok!!!!

    Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?

Új hozzászólás Aktív témák