Új hozzászólás Aktív témák

  • Just486

    senior tag

    válasz quailstorm #5797 üzenetére

    Hát, sajnálom hogy csalódást kell okoznom :D Azért volt a telefonomon Android, mert jó móka volt felrakni, megnézni hogy milyen lehetőségek vannak a telefonban.

    A másik amitől kivagyok, csak gondoltam inkább már meg sem említem, hogy húznak egy skint a droid felé, és rögtön saját OS-nek hívják... Könyörgöm.. Amúgy is teljesen mindegy milyen launchert meg menüt ütnek össze, az egységesség rögtön megtörik, ahogy megnyitsz egy alkalmazást. Más ikonok, más felhasználói felület, más koncepciók a navigálásra (ha voltak egyáltalán). Még a Google saját alkalmazásai is össze-vissza működnek és néznek ki.Az Android nem egy igényes rendszer, nem tudom sokan miért tesznek úgy mintha az lenne, pedig soha nem is volt célja az igényesség. Az Android csak egy piaci lépés, és egyetlen célja az elterjedtség.

    Amúgy ha már custom rom, én is mindig valami AOSP közeli megoldás felé nézelődök, de elég nehéz olyat találni, aminél nem az az első lépés, hogy kicserélik a bootképernyőt valami sokkal "menőbbre", aztán meg teletűzdelik felesleges és bugos beállításokkal. Bár a CM-re is csak egyre több a panasz, aminek biztos van oka.

    Mindegy, én szerintem sose fogom megszeretni a droidot, a Nexus 5-öt is csak azért vettem, mert nyitott és olcsó. El se akarom képzelni, hogy egy Samsungnál mit össze kellhet szenvedni egy bootloader nyitáshoz.

    That unconquered country we call the future.

Új hozzászólás Aktív témák