Új hozzászólás Aktív témák

  • MataGyula

    tag

    válasz krisztianAMG #5833 üzenetére

    Ma próbáltam, nem tudtam bejelentkezni a FB chat-be. Sőt, a Google talk is arra panaszkodik, hogy hibás a jelszó, az e-mailek viszont jönnek :/ Már csak a skype megy, hehe.

    Pár havonta benézek ide, na meg az N900 topikjába. Látom Ti is hasonló dilemmákkal küzdötök, mint én - váltani kéne, de mire? :D

    Eltökéltem, hogy minimum két évet le kell húznia egy telefonnak nálam, mert egyébként nagyon elszaladna a ló alólam - ebből kifolyólag 2016 Januárjáig ragaszkodnom kell az N9-hez.

    Az újabb telefonok közül nem sok tetszik, hasonló méretben meg szinte lehetetlen minőségi telefont találni. Az iPhone 4 ill 5 nem néz ki túl rosszul, de a 4es se mai telefon, az 5ösért még sokat kérnek, illetve nem tudom mennyire feküdne a platform váltás.

    Android telefonok közül az Xperia Z1 compact meg a Z3 compact az, ami elsőre nagyon megtetszett, de sajnos ezekért is relatíve sok pénzt kérnek egyelőre (az 1 teló / 2 év szabály mellett még tartom magam a max 200euró/telefon szabályhoz is :D ).

    Nagyon hiányzik az N900 billentyűzete is, de azt hiszem bele kell törődnöm, hogy (használt, 1-2-3 éves) csúcskategóriás telefonon olyat már nem találok.

    Ötletek, meglátások? :P

    [ Szerkesztve ]

    there's no esc, only alt-tab

Új hozzászólás Aktív témák