Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz s.Oliv3r #16031 üzenetére

    A Tv amit nemsoká szeretnék venni egy Samu s90c, úgyszintén rendben van. Ha megint megakadnak az MKv tartalmak valamelyiken, tuti agyérgörcsöt kapok. - Miből gondolod, hogy rendben van? Samsung nem fogja lejátszani a Dolby Visiont, amennyiben az adott film tartalmazza a HDR10 sávot, akkor abban fog megjelenni, ha nem, akkor bizony átkódolásra lesz szükség, amit a PMS fog végezni és nagy valószínűséggel a gépedet megakasztja. Egyszerűbb, ha a legdrágább TV-hez is veszel pl. egy Chromecast-ot, vagy Fire TV 4K Max-ot, ezekkel biztos nem lesz problémád.
    urambocsá, hogy egy 1000ft-os alkalmazást kezdünk fikázni, és nem a 2 milliós setupot… és én még mindig kétlem, hogy ez beállítás kérdése lenne. - előfordul, hogy a 2 milliós rendszerben van a hiba. Nem az ár határozza meg az elvárt tudást, mert pl. egy 20e Ft-os lejétszó is lealázhat egy 2 milliós TV-t ha a lejátszás a szempont.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák