Új hozzászólás Aktív témák

  • l4ci

    senior tag

    Itt van a screenshot az 1500 km-es endurance-ról:

    Ez a 100% napi fame bónusznál volt és használtam mindkét agent-et, tehát a fame duplázót és az R$ duplázót is, ezért lett ennyi az eredmény. Ez itt már 4 szintlépés volt, 512-ről 516-ra léptem még tavaly december végén.
    Először nekem sem ment, mindig elrontottam valahol, de ha az első 20 km hiba nélkül megvan, akkor utána már tényleg nem fogynak el a kocsik, youtube-on rengeteg videót találtok, hogy mit hogyan kell vágni, én is ott néztem meg először, de persze sok gyakorlás kell hozzá. Főleg annak nehéz, aki nem szokta meg az assist-ok nélküli vezetést. Meg persze offline kell indítani a versenyt, mert különben bedobja a barátok jó nagy eredményét és ha nem tudod megdönteni, akkor bukta az agent bónusz duplázó.

    McImy:
    Én is észrevettem a hangcsúszást BT fülesnél, azóta nem használom a játékhoz. Viszont a gyári AirPod-ot nem vettem meg, mert nekem nem ér annyit, jó nekem a mazzagos is, de kollégámnak van és egész véletlenül játszik is a játékkal, majd megkérdezem tőle, illetve kipróbálom a fülesével, hogy ott csúszik-e.

Új hozzászólás Aktív témák