Új hozzászólás Aktív témák

  • Everman

    addikt

    válasz tybsen #1448 üzenetére

    Ha a gyári TouchWiz launchert használod, akkor alig észlelhető a lagolás, mert az szépen használja a GPU-t is már (főleg az LA4-es romnál). Külsős Launcherek viszont lagolnak szépen (az SPB 3D kivétel, de az nekem nem jön be).

    Ez a csíkozódás különböző mértékben mindegyik Note-on megvan, szerintem a képernyő sajátossága és sajnos nem csak a szürke színnél, hanem minden olyan homogén felületnél látszik, ahol egynél több színcsatorna van használatban (a képernyőtesztnél, ahol az RGB-t külön lehet lekérni, ott nem látszik).

    Egy másik érdekesség, hogy ellentétben az OLED filozófiával a Note-on a fekete nem teljesen fekete, mert egy minimális háttérvilágítása akkor is van, ha teljesen fekete képet mutat (ez csak sötét szobában észlelhető, valójában nem zavaró dolog). Egy másik fórumon arra jutottunk, hogy ez egyfajta készenléti állapot a ledeknél, mert teljes kikapcsolásból kisebb lenne a reakcióideje, lassabban reagálna.

    Szilikon tokot én is vettem rá, főleg azért, mert ez védi a kijelzős széleit, ami hasonlóan az iPhone 4-hez teljesen védtelen, nincs keret rajta és nagyon könnyen sérül (én már koccantottam oda az asztal széléhez és ennek egy fél mm-es csorbulás lett az ára a peremén).
    Toknak meg egy Brando övtokot használok [link].

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák