Új hozzászólás Aktív témák

  • oalex

    senior tag

    válasz Karma #2206 üzenetére

    Igen nem a kinai leak. Azt nem is írtam sehól.

    "Hogy mi vezet bárkit arra, hogy ilyen barkácsolt szutykot telepítsen, megint más kérdés."

    A válasz az, hogy egyrészt Angelom nagyn elismert dev. másrészt tele van bug-al a mind a kínai leak, mind a másik és ezért éreztek nagy késetést sokan, hogy újbarokkakat próbáljanak.

    Feltételezem, hogy a te gépeden sem a gyári kernel van. Az is bakács! Ugyan ez vezette őket mint téged. Ja, hogy te kivárod, hogy jónak bizonyuljon? Ki a fizetett kísérleti malacod. Igazán nem mondhatsz rájuk rosszat, csupán szerencsétlenek.

    Az, hogy valaki hibázik, még nem teszi szutyokká. Szerintem a helyzet jött ki szerencsétlenül.

    1.) A tipikus hiba (rossz kernel) az lenne ami nem is megy fel és nem is működik, ergo nem lehet vele elrontani. Egyből szemet szúr a devnek, valamint vissza fordítható. Ez pont nem olyan hiba.

    2.) Note-nál sok a szakács és kevés a dev. A sok szakács a dev ek kerneljét használták (nem sajátjukat). Ezért a probléma nem csak egy rom-ot érintett, hanem többet, mivel többen is az angelom kernelt tették a főzött romjukba.

    3.) Eszméletlenül bug-os a Kínai ICS leak és a sok elégedetlen "fast adapter" minden újnak titulált fejlesztés nagyon szívesen kipróbált. Erősebb volt a késztetés a szokásosnál.

    4.) És végezetül, a hiba sajátossága, hogy nem derült ki azonnal, csak mire már jó sokan felrakták. Lást rom felmegy és működik, míg nem akarsz tovább lépni és törlöd a partíciót.

    [ Szerkesztve ]

    !!!Légy jó mindhalálig!!!

Új hozzászólás Aktív témák