Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Én jó pár frissítéssel le vagyok maradva, majd havonta látok olyan hírt hogy valamit megint elcsesztek az s23 v 24 szérián a frissítéssel.

    Most voltam bringaparkban és féltettem, ezért elővettem az s10-e modellt, annyival jobb volt egy kis telefont kézben tartani. Az ujjlenyomat olvasó is sokkal jobb, azaz gyorsabb, olvassa az ujjamat ha poros, persze lassúcskább, és a kijelző sem olyan fényes, viszont továbbra is úgy tűnik hogy jobb képeket készít.

    Én biztos nem tartom addig a telót amíg támogatják, szinte az első naptól fogva idegesít a mérete (persze jó hogy sosem merül le napközben) de zavar hogy megbízhatatlan a samsung flow, lassan az össze márkára elérhető a nearby share, szóval lesz egy koldus airdrop minden android márka között. Dexet sosem használom, így elfogytak az érvek a prémium samsung oszlopából.
    -
    Valamelyik nap kiesett a zsebemből az erdőben, éjszaka, vagy másfél órát kerestem és végül megtaláltam pont a bejáratnál volt, (szerencse hogy erre lofsz sem jár a természetbe) Végig azon pörögtem hogy vajon hogy tudnám megkeresni a haverom telójával, gps mindig be van kapcsolva, de nekem be kellene jelentkeznem az ő telefonján az én google accommal, amihez viszont a telefonra küldi a megerősítő kódot v kérést. A másik pedig hogy ha valaki megtalálta volna, és pc-re dugja akkor simán le tudja gyalulni és másnap eladni mint a saját telefonját? Almás kollégával beszéltem állítólag náluk nem lehet ilyet csinálni mert kéri az apple id jelszavát.

    Erősítsetek meg hogy itt is van valami kiskapu ami nem hagyja hogy 3 perc alatt leformázzák a telót.
    Illetve bármi módszert amivel meg tudtam volna találni az erdőben, ha nincs okos órám, vagy tabletem stb

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák