Új hozzászólás Aktív témák

  • John Fowler

    tag

    Én inkább a kaja-vonalon maradnék ;)

    Nem mondanám hogy igazi ínyenc vagyok, de szeretek változatosan, és mindenfélét kipróbálva főzni/enni; de ennek ellenére sokszor ami a legjobban esik azok a legegyszerűbb kaják: vajas-mézes kenyér; vajas pirítós 1 szelet trappista sajttal; zsíroskenyér lilahagymával (esetleg retekkel, vagy simán sóval+pirospaprikával meghintve); házikóbász tejföllel+ fehérkenyérrel; töpörtyű főtt tojással újhagymával és hajában főtt krumplival (a krumpli kicsit megvajazva).... pofonegyszerű dolgok ezek, de szinte az összes flancos kajánál jobbak!

    Sőt melegszendvicset is szoktam úgy csinálni, hogy sima vajaskenyér párizsival+kevés reszelt sajttal, és be a grillsütőbe. Kár hogy mostanában alig van már normális párizsi, aminek még íze is van, és nem csak egy vizes massza...

    Már kicsordult a nyál a számból, még jó hogy pont a jegyzetfüzetem van előttem és nem egy szerződés vagy számla :D

    ''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

Új hozzászólás Aktív témák