Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Bathorypeter #1002 üzenetére

    Mert mindenkinek tökéletesen működik minden, xiaomi.eu rom-al. A tiéd gondolom global rom-os. Ott meg előbb-utóbb biztos fog érkezni javítás.
    A telefonhoz más csúcskategóriás telefonok köszönő viszonyban sincsenek. Félmillás samu, vagy ifon labdába se rúg. Egyedül a p40pro hüvely, meg p50 mate 40 pro és kifújt.

    A telefon villám gyors, minden tökéletesen működik rajta, brilliáns a kijelző is. Ez a 4k 1mrd színnel 120Hz-el, és ilyen fényerővel elképesztő.
    Pillanatok alatt feltölt a telefon, burtál sokáig bírja az akku. A 67W-os wireless is egyedülálló, nem szükséges innentől kezdve koptatni a csatlakozót.
    Brilliáns a kamera, én mindent betudtam állítani hogy még tökéletesebb legyen, de alapból is az volt.(És a hátsó kijelző is rendkívül hasznos, akár csak ha selfie-módban használja az ember, vagy máshogy).
    Hihetetlen miket lehet művelni vele pro módban is, vagy a csillagos fotókkal akár a több órás záridőkkel. DSLR-t meghazudtolja akár gyatra fényviszonyok mellett is. Világ életemben köpködtem a telefonokra fotózás terén (mint hobbi fotós valódi fényképezőgéppel), sose gondoltam volna hogy valaha egy telefonra kimondom az előbbi mondatot.
    Döbbenetes az éjszakai, a félhomály, és a makró is elképesztő. Pedig sokan köpködték, és pont az ellenkezője igaz. Ennek szentelek egy külön részt is.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák