Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Bogyó bá' #24992 üzenetére

    Köszi, de nekem az ad óriási értéket, hogy ez a legolcsóbb, és közben a legproblémamentesebb telefonom. Nehéz rávenni, h megbolygassam :D Röhej, hogy akkor kellett szervizbe járnom, mikor Bp túlsó végén volt, ez meg itt van közel - de nincs rá szükség. Talán többször jártam úgy régebben, hogy egy frissítés hozott valami nem túl releváns újdonságot, de közben lényegi paraméterek romlottak. Nem hozta azt az üzemidőt, nem ment már vmi módosítás, ami addig bevált megoldás volt. Lásd a későbbi hozzászólókat. Amúgy is ha a frissesség érdekel, ez nem a te telefonod, az Android föverzió 2-vel régebbi az aktuálisnál :)
    vince, RpPRO: igen erre gondoltam - csak egészen a 8.5-ös verzióig kellene utazni az emlékek között (azért ez több, mint 1 hónap) :D
    Ez viszont érdekelne, h mit hoz a gcam, már rég terveztem. Van valahol jó leírás, hogy rakható fel? (azaz csatlakozom bunnyhu-hoz)
    enzahobi: néhány, de fontos hasonló trükk miatt használom, nem örülök neki... (tök jó lenne, ha az alkotó frissítené, de javarészt lelkesedésből csinálta). Esetleg, ha meg tudod nézni (MIUI8 Tweaks):
    - Státuszsor: A legördülő fenti menüben állítható az ikonok (wifi, GPS, stb.) száma soronként / sorok száma?
    - A státuszsor simításával állítható a fényerő?
    - Launcher- fül: csak Nova, nem használom
    - Controls: Power gomb hosszan nyomva bekapcsolja a zseblámpát?
    - Power: bővített Power menű megy?

    - A Gravitybox is érdekelne a Novás gesztusvezérléshez... Pl. én ezt használom a dupplakoppos altatáshoz, a launcher bármelyik oldalán: Nova gesztusvezérlés, Double tap-hoz Shortcuts / Gravitybox Actions / Go to sleep
    - Adaway remélem megy...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák