Új hozzászólás Aktív témák

  • magyarl

    tag

    válasz KTU #5626 üzenetére

    Tisztáznék néhány részletet:

    OnePlus 3T telóm van, Android 7.0. Abban egészen biztos vagyok hogy ennek így önmagában működnie kellene, egyik sem lehet annyira régi és/vagy gagyi.

    Play-ben nem tudom kikeresni és telepíteni, telefonon ki sem dobja a play keresője. PC böngészőben már látszik, de ott ki van szürkítve a 3T-m, és csak egyedül ez, ami rootolt. Minden más még régebbi eszközömre viszont engedné. Utánaolvasgattam, néhány éve vezette be a Google a SafetyNet rendszer ellenőrzést, hogy szűrjék a rootolt Androidokat. Ennek az ellenörzés eredményéről értesíti a PlayStore is, azért nem engedi telepíteni.

    PC-n a Nox-al szimulált Androidra simán feltelepült a Revolut. Volt olyan gondolatom hogy onnan hekkelem ki az APK-t és hozom át. Akkor találtam a Yelp-et és pöccre működik. Play-ből szedi le a legfrissebb apk-t (most 5.54). Annyi hogy ezek nem mezei apk-k és kézzel egyszerűen nem lehet telepíteni (split apk). Yelp-nek kell root engedély, aztán ő feltelepíti minden gond nélkül. A Revolutom most gyönyörűen, minden funkcióval fut. Yelp-en keresztül elvileg lehet frissíteni is (de ezt még nem teszteltem).

    Root nélkül én is korlátozva érzem magam az Androidon, így 2 éve telepítettem SuperSU-t. Arra viszont sajnos nem létezik egyszerű hide, mint a Magisk esetén. Át lehetne térni Magisk-re, de ahhoz minden apró beállítást, amihez root kellett vissza kell állítani, hogy átmenjen aztán a Safety check-en. De a leírás is inkább a teljes újratelepítést ajánlja, viszont ahhoz meg semmi kedvem, mert legalább hetek, mire mindent rendesen belakok rajta.

    Így én maradok a Yelp-es megoldásnál, elégedetten, bugmentesen használom a jól megszokott és optimalizált rendszeremmel :C Gondoltam megosztom, hátha más is hasonló helyzetbe kerül és tanulhat ebből.

    SONY KDL-43W755C

Új hozzászólás Aktív témák