Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    Sziasztok. Az összefoglalót és az abban lévő cikket elolvasva oszlott egy kicsit a köd.
    Adott egy ház, két szint. 30m2 konyha, vele egy szinten de két lépcsővel magasabban 2x20m2 szoba és köztük összekötő folyosó. Adott egy emelet még 9m2 folyosó és 2x15m2 szoba. Jelenleg hagyományos porszívót használunk, egy porzsákosat mindenhol mindenre és egy aldis morzsásat a napimorzsázásra a konyha kövéről. Van itthon 2 macska, 1 kutya és 1 kétéves gyerek, szóval napi szinten lenne igény a porszívózásra.

    Van egy iRobot Roomba 630 itthon, de nincs használva, mert kvázi felügyelet kell neki. A szobákban itt ott van shaggy szőnyeg, ott eleve bukik és sok helyre nem talál be, dokkolóra nem talál vissza. Szóval alaposabb ha fogom magam és végigmegyek magamnak itt-ott.

    Az lenne a kérdésem, hogy 200ezer környéki beruházással érdemes lenne-e új robot után néznem, fejlődött-e már azóta a világ annyit a wifi, térkép, virtuális fal miegymás.

    Ami jó lenne, ha tudna felmosni, porszívózni és ha jól olvastam van olyan, hogy a dokkolónál üríti a tartályát magának. Szánjak rá pénzt? Milyen típust nézzek?

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák