Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz pn4hvq #5024 üzenetére

    Figyelj, az enyém nem eladó, nekem tök mindegy hogy veszel-e egy ilyet vagy sem. Nálunk az alapprobléma hogy a nejem kézilabdás volt és tropa a válla. Nekünk emiatt egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi ideig kell az ablakot tisztítani, mennyi ideig kell a karját felemelve tartani stb.
    Aki szerint pedig ugyanannyi idő alatt takarítja meg, annak nincs igaza, mert manuálisan/kézzel gyorsabban lehet egy ablakot tisztítani míg ez a robot végigmegy rajta! Itt nem a sebesség vagy a hatékonyság a lényeg, hanem hogy közben tudsz mást csinálni. Ablak kinyit, robot rácuppant. start. Majd közben portörlés, főzés, zöldség darabolás stb. Csipog a cucc hogy leért az aljára, átdobod a másikra, start és folytatod a zöldség darabolást, akármit. Az átpakolás kb. 15 mp. Na ennyi ideig hagyod ott a másik tevékenységet. Na itt a lényeg, ez a vonzó a használatában.
    Az pedig hogy utána áttörlöd egyszerűen nem annyi idő mintha végig te tisztogattad volna.
    Én speciel nem nagyon akarom a részem kivenni a takarításból, ennek lustasággal kapcsolatos okai vannak elsősorban, tőlem már régen takarító vagy házvezetőnő lenne. A párom viszont ezt nem engedi, ergo ő takarít. Ha ő azt mondja hogy nagy segítség az ablaktisztító robot, akkor nekem az elég. Más pedig szíve joga szerint oldja meg a dolgokat.
    Amúgy anno a robotporszívóra ugyanezt mondta anyám és a haveri kör nagy része: Nem takarít tökéletesen, lehet utána felszedni rendes porszívóval is, csak hozzá kell nyúlni a házhoz manuális porszívóval is, lassan megy végig a területen, stb. Most pedig anyámnál üzemel a régi butaszívóm, a haveri körben pedig gombamód szaporodnak a Robot 1-esek. :DDD Ezek jelentős része baráti vacsora meghívásoknak köszönhető.
    Az ablakkal az a helyzet hogy egyszerűen technikailag macerásabb az elérése, és általában a tisztítása is sokkal ritkább mint egy nappalinak. Ablak pucolás azért nem egy hetente ismétlődő elfoglaltság valljuk be. :K
    Kár hogy emiatt valószínűleg nem lesz Xiaomi ablakpucoló robot, pedig venném azt is. :DDD

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák