Új hozzászólás Aktív témák

  • james001

    veterán

    "The unexpected things tragedy gives us,is the opportunity to rebuild"
    Találó ahogy ezekkel a sorral kezd az album,aztán egy kis retro elektronikus zenével indul a "regeneráció",ami már egyből nosztalgikus hangulatba ejt :) Aztán persze végig jelen van az Evil Disco ugye ahogy Wayne hívta mindig az elektro részeket régen,mindig mosolyogtam ezeken a retro effekteken,annyira feeling-es,annyira Static-X,nagyon tetszik hogy ezt nem hagyták ki az új dalokból. :D
    Stílusban vegyesen vannak amúgy számok,vannak Wisconsin,Start a War,Shadow Zone idejéből valóak is,de vannak "egyedi" dalok is,meg sokszor úgy éreztem hogy Wayne hangja kissé túl van "mixelve" néhány helyen,olyan mintha nem is ő énekelne/hörögne... Lehet aztán nem is,kipótolták valakivel? Mindegy attól még ütős így is,csak fura néha.
    Instant kedvencem lett a Terminator Oscillator,My Destruction,Ostego Placebo és Follow,egyszerűen beszarás milyen riffek és ritmusok vannak bennük,a Follow-nál egyből elképzeltem ahogy Wayne headbang-el azzal a nagy tüsi hajával,igazi Static szám :)

    Tök mindegy mi volt Wayne és Tony között régen,én örülök neki hogy összehozták ezt az albumot. Persze fura hallani/látni ezt,de mégis jó érzés újra kimondani azt,hogy végre kijött egy új Static-X album.
    Megérte várni erre a lemezre,nem csalódtam. Kíváncsian várom mi lesz a Volume 2-ben :)

    RIP Wayne. Hiányzol minden Static-X fannak :(

    Static-X - Project Regeneration Vol. 1 YT lejátszási lista

    https://psnprofiles.com/kazama001

Új hozzászólás Aktív témák