Új hozzászólás Aktív témák

  • Papabear195

    tag

    Üdv!

    Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy pár napja vettem egy Tp-link wr340gd típusú router-t. A routernek annyi lenne a feladata, hogy kábelen küldje a netet (nudli 5 megás Invitel) az asztali gépemnek és néha napján vezeték nélkül a laptopnak.
    Megvásárlás után pillanatok alatt beállítottam a router-t minden ment is szépen, aztán egy nagy vihar miatt áramtalanítottam. Mikor másnap visszakapcsoltam, a router-en kivillant az összes led, de nem aludt el és, nem is működött. Elkezdtem ki-be kapcsolni, és úgy kb. a 6. bekapcsolásra újra elindult, és működött is szépen, de a következő áramtalanításkor ismét, megismétlődött a fenti jelenség.
    Ma visszavittem a boltba, az eladó srác bedugta egy konnektorba, 4 indításból 4 alkalommal elindult neki a router, egy gépen is leellenőrizte, működött rendesen. Próbált illedelmes lenni de azért láttam rajta, hogy hülyének néz.
    Hazahozom a router-t itthon beindítom, és újra csak világítanak a ledek, és nincs net :(. A sokadik újraindítás után most működik rendesen, de szerintem a következő újraindításig lesz így.

    Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond, mit lehetne megpróbálni? Legszívesebben visszavinném ezt a sz*rt, de ha ott megint működni fog, akkor végképp idiótának fognak nézni...

    Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák