Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz adamcsik #12636 üzenetére

    Ha csak a WiFi részén nincs net, akkor célszerű lenne megpróbálni másik telefonnal és/vagy laptoppal, hogy azokon hogyan viselkedik. Akkor szokott elfordulni, hogy látszólag(!) felenged a WiFi-re viszont nincs neted, amikor egy sikeres csatlakozást követően megváltozik a WiFi jelszava.

    Próbáld meg úgy, hogy leveszed a titkosítást a WiFi-ről, illetve törlöd a telefonból az esetleges elmentett WiFi konfigurációt, aztán próbáld meg újra beállítani.

    MOD: A ki-be kapcsolgatásról annyit, hogy ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy állandóan menjenek. Nyilván, ha elmész otthonról egy hónapra, akkor ki lehet húzni a konnektorból, de ez nem olyan, mint egy vasaló, hogy csak akkor kell bedugni, ha használni akarod.
    Van egy olyan tévhit, hogy ha az ilyen kis fogyasztású készülékeket használat után kikapcsolod, akkor havonta többezer forintot spórolsz a villanyszámlám. Nem tudom, ezt ki határozta meg, de nagy butaság!

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák