Új hozzászólás Aktív témák

  • Kovesz82

    tag

    Sziasztok!
    Bocs, hogy ide írok, félig ide illik, de ez legalább egy élő téma és válaszoltok rá.
    Problémám a következő:
    Van egy Asus RT-N12 D1 routerem Tomato 1.28-al és adott még egy tp-link wn832n range extender. Sikerült megtalálni vele a router jelét, a routerben a mac címet meg is adtam ,mert MAC filter van beállítva, ki is osztott neki IP címet (de úgy is próbáltam, hogy nincs mac szűrés), a range extenderben benne van az átjáró a routerhez és mégis ha hozzá kapcsolódik wifin a laptop, nincs se hálózat, se internet.
    Próbálkoztam minden féle beállítással a routeren, a range extenderen, bár az utóbbin nem sok mindent tudsz állítani. Routeren keresztül elérhető a range extender kezelőfelülete is, gondolom innen, hogy IP címet kap. Legfrissebb firmware-t feltettem a range extenderre. Arra is gondoltam, hogy lehet valami hibás a Rangeben? Az nem lehet? Bár újraindítás után is megtalálja a routert, kapcsolódik is hozzá, de valamiért netet nem küld tovább.
    Van valami ötletetek, hogy miért csinálja ezt? Rengeteg gyári visszaállítás történt már, rengetegszer újra lett állítva a range, de semmi eredmény. Az hülyeség, hogy ASUS és a TP-LINK nem kompatibilis egymással. Hisz ez egy fogott wi-fi jel felerősítése és tovább küldése. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák