Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Mostanában csupa furcsa dologba ütközök, itt egy (kettő) újabb kérdés, légyszi mondjatok rá valamit.

    1.) Annex A-s eszközt szoftveresen át lehet állítani, hogy Annex B-s legyen? Van egy Cisco (LinkSys) WAG160N v2-es router-modem kombóm, amibe ha bedugom az itthoni ADSL kábelem, nem jelzi, hogy bedugtam volna. Ezeket végigcsináltam, de semmi, szerintem a szabvány miatt nem jó.

    2.) Ugyancsak a fenti routerrel viszont egy külső modem és a LAN1-es port segítségével pikkpakk összeáll az internet, minden szuper, viszont érdekesség, hogy ha egy bizonyos géppel fel-le csatlakozgatok a WiFi-ről, akkor egyszercsak (van, hogy elsőre, van, hogy tizedik próbálkozásra) a router eldobja a netet, várnom kell perceket, amíg újra fel tudok csatlakozni. Csak a net tűnik el, a router közben működik, a menüt elérem.

    Oké, ne csatlakozgassal fel-le, de ez nem megoldás, és a hiba akkor is előjön, ha alvóba teszem a kérdéses notit, majd felébresztem. Próbáltam úgy, hogy ne csatlakozzon automatikusan, de nincs változás.

    Szerintetek? Mi lehet a gond?

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák