Új hozzászólás Aktív témák

  • krealon

    veterán

    válasz Raypapa #32165 üzenetére

    "Az új kütyü 5GHz-es sávja, csak abban a szobában működik viszonylag stabilan, ahol a router van (Azt mondta valaki, hogy ez természetes, mert ezt nem arra találták ki, hogy falakon át működjön jól??? Ez de szar szöveg, vajon igaz?)"

    Ez nem szar szoveg, ez a fizika.
    Nagyobb frekvencian a levelgo jobban csillapitja a radiohullamokat. A szilard targyak pedig majdnem athatolhatatlan akadalyt jelentenek.

    "Egy régebbi Linksys/Cisco WRT610n wifi routert lecseréltünk egy újabbra (Linksys EA6350 AC1200+.), mert gyorsítottunk a neten (DiGi 200) és kellett a nagyobb sávszélesség.
    A régivel nem volt probléma DDRT-s szoftverrel ráállítottam egy viszonylag nem túl zsúfolt sávra és minden mobil eszközünkkel stabilan non-stop működött.
    [...]
    A 2,4GHz sáv elég zsufi, de azért működik, ám csak a Dell laptoppal,és a csájníz telefonommal ( Concorde 6500+), a párom ASUS Zenfone Selfie-je és a gyerök Huawei P8lite telefonja már elég sűrűn eldobálja a wifi jelet.
    "

    Az uj router valoszinuleg automata uzemmodban van, igy az oriasi kornyezeti zaj miatt az automata savvaltas folyton ugral a csatornak kozott, amit a kliensek valoszinuleg rosszul viselnek.
    Elso korben fix csatornabeallitast javasolnek. (20 MHz csatornaszelesseg, WPA2 kodolas, AES chiper)

    "Mire cseréljem, amivel nem járok így pórul?"

    Ha online rendeled, akkor ha nem valik be, 14 napon belul elallhatsz a vasarlastol, igy koltseghatekonyan tudod megtalalni a megfelelo eszkozt.

    Vagy ha tenyleg profi vezeteknelkuli lefedettseget szeretnel, akkor Ubiquiti eszkozokkel epittetsz halozatot, erre szakosodott ceggel.

Új hozzászólás Aktív témák