Új hozzászólás Aktív témák

  • joccmocc

    csendes tag

    Egyébként miért érzi mindenki személyes sertések, hogy más másként használja a saját telefonját? A boltban is odamentek random idegenekhez, hogy ti nem szeretitek a Heinz kecsapot, mert az Univer az igazi, majd amikor az azt mondja, hogy de neki az Univer nem ízlik, akkor lehülyézitek és elkezditek magyarázni, hogy ti miért nem szeretitek a Heinz-t? Mert ez kb az a kategória (a gyorstöltéssel együtt).

    Gyanítom, aki megvesz egy S23U-t az nem 13 éves kisgyerek, és felnőtt emberként saját prioritásai szerint el tudja dönteni, hogy hány évente akarja lecserélni, az életmódjához kell-e gyorstöltés, vagy ki kell hajtani a belét és amúgy is most le lesz cserélve a Pixel 8-ra, aztán februárban jön az S24U.

    Mindkettő szemlélet tökre érthető a saját inerciarendszerében, és szerencsére mindkettőre van lehetőség erre a telefonra. A nagyonnagyon gyors töltést nem tudja az S23U. Akinek ez létszükséglet, annak más telefont kell vennie.

    De egy audi q7-et sincs semmi értelme fikázni, hogy elakad a földúton a dagonyában, bezzeg a Jeep feleannyiért simán tudja. Csak az q7-ben más a prioritás. Annak, aki elvárja, hogy ha vesz egy 60 millás autót, az 250-nel menjen az autópályán, ne akadjon el a dagonyában és keveset is fogyasszon, el fog oda jutni, hogy minden autó szr, mert nem talált ilyen autót, pedig prémiumkategóriásat vett, annyiért csak el lehetne már várni, hogy mindent is tudjon. Ugyanez van a telefonokkal is. Szerencsére sok modellből lehet válogatni, mindenkinek saját ízlése szerint, és azt a saját ízlése szerint használni.

    Én pl nem vennék se foldot, se iphone 15-öt,a haverokkal, akiknek pedig ilyen telefonja van, minden vérszívás nélkül meg tudjuk beszélni, ki miért azt választotta, amit, s igazából mindhárman szerintem a saját igényeiknek legjobban megfelelő telefont választottuk. Mert mindegyik zsírkirály, csak az egyik ebben jobb, a másik abban, s az egyikünknek kell egy S penes telefon, aminek a kijelzője nem rojtosodik fel 2 év alatt, a másiknak kell a nagy kijelző, a harmadiknak meg kell az airdrop meg a facetime.

    Tudom, újoncot ír, mert keveset szólok hozzá, de heti szinten visszaolvasom ezt a témát, és durva, hogy a 10k+ bejegyzés fele az efféle szubjektív, végtelen és felesleges körökről szól.
    Esküszöm, lassan felüdülés ha arról olvasok, hogy mi van az ILO-val pedig sosem fog érinteni az a téma.

    Mindenki vegyen olyan telefont, ami az ő igényeinek legjobban megfelel és használja úgy, ahogy neki tetszik. Ha meg mégsem jön be, küldje vissza 14 napon belül és vegyen egy olyat, ami talán jobb neki. Akkor mindenki boldog lesz. Itt meg építő beszélgetések.

    ON: Nekem úgy tűnik, kb egy héttel a telepítés után rendeződött a szeptemberi frissítés utáni gyengélkedése az üzemidőnek. Aki panaszkodott a rosszabb akkuidőre néhány hete, azoknál is visszaállt a korábbira az üzemidő?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák