Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabb0225@

    kezdő

    válasz Surfym@n #11792 üzenetére

    -Ez szerintem is le van tiltva. A Vodafone is így tiltja le a Samsungokat. Azért van térerő a telefonon, mert nem a hálózatról van letiltva. (Ezért is jött meg az üzenet és ezért is tudod keresni őket, és telefonálni bluetoothon)

    -A készüléked az Amazontól származik és hitelre lett vásárolva. Ez nincs fizetve, lehet, hogy az első egy-két hónap még be lett fizetve, utána ment a felszólítás, arra sem lett válasz és 30napon belül tiltották.

    -Az IMEI chek az előfizetéses telefonokat figyeli. Ez hiteles, vagy az Amazon bázisa nincs benne ezekben. Tiltani, egyik pillanatról a másikra szoktak. Régebben délelőttönként volt a jellemző 8-10 óra között. Mostmár vasárnap délután is akár....

    -A készülékedet, kereskedők összevásárolták és a magyar üzlet tőlük vette meg. Ezért ajánlotta fel, hogy cseréli az üzlet, ahol vetted. (Ez a szürke import)

    -Az Amazont nem érdekli, hogy Te hol használod a terméket. Ha ez jelenik meg a telefonod képernyőjén, akkor elhiheted, hogy ez a protokoll a Samsung-al meg van dumálva, és minden jogszabálynak megfelel. (Elvégre a szoftveres részét a Samsung adta a bulihoz, nem az Amazon)

    -Amugy szerez egy embert aki normálisan beszél angolul és hívjátok fel a számot. Mi történhet? Lesz plusz 2e forintos telefonszámlád? Ez tétel?

    -Én addig nem adnám vissza a telefont, ameddig nem lett pontosítva, hogy mi is történt.. Már csak a további feltételek miatt sem...

    Remélem nincs igazam, mert ez atom kellemetlen mindenkinek.. De, ha igazam van akkor ez a telefon nem volt 5-600e egész biztosan, és 3 év garit sem biztosítanak rá.

    -Az eredeti kérdésedre válaszolva, nem lehet leszedni az adataidat sehogy. Főleg, ha le is van frissítve a legújabb szoftverre.

    Majd azért jelez, hogy mi lett a vége... Remélem hasznos infóval segítettem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák