Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz mrThomi #4041 üzenetére

    Itt nem a 144hz és 120hz között látod a különbséget, hanem az kijelző többi paraméterén (ha szerinted nagy a differencia).
    Függ, hogy mennyire jól kezeli az elmosódást (ghosting), input lag (gondolnád, hogy sok köze nincs hozzá, de van érzetre), hardver mennyire tudja jól meghajtani, szoftveres alátámogatás stb.
    Nem hiszem, hogy csak úgy mindennapi használat mellett bárki megmondja, hogy egyik rosszabb mint a másik. Vakteszteken elvérzett pár ismerős, aki ugyan ezt vallotta.

    Itt egy teszt ez nagyjából jól bemutatja és elmagyarázza: [link]
    Az ne tévesszen meg, hogy amikor mondjuk a 120hz-nek van ghostingja, a 144hz-nek nincs, mert eltérő időben frissülnek, ugyan úgy megvan, csak egy minimálisan kevesebb.

    Persze engem is zavarnak olyan dolgok amiket másokat nem. Például, ugyan úgy megtudom mikrolaggoltatni az S23U-t mint az előzőket, csak amíg eddig 10/7x csinálta, most 10/3x jön elő ugyan abban a szituban.

    "Szerintem ennyi pénzért már most az S23 szériában is elfért volna egy 144hz-es kijelző."
    Ehhez meg csak annyit, hogy az iPhone még a következő szériában is valószínűleg a Pro modelleken kívül 60hz-et ad. Szerintem egy szavunk sem lehet. :DDD

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák