Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz nggabi #1465 üzenetére

    Ez tényleg furcsa amit mondasz, ezért nem is értettem, hogy mire gondolsz, azt hittem az antennára utalsz, csak pontatlanul, rosszul. stb. Soha nem hallottam még ilyen hibáról senkinél, és ami meggyőzőbb: a legelvakultabb haterek sem hoztak fel ilyen érvet soha.
    Általában dicsérik ezt a rész. pl a MA SGS tesztjében is:

    Telefonálás közben sem a hangminőséggel, sem a térerővel nem volt gondom (ez mostanában ugyebár fontos kérdés, hehe), a hívások kezelésével viszont annál inkább: bizonyos alkalmazások futása közben egyszerűen nem jöttek elő a hívások felvételére vagy elutasítására szolgáló virtuális csúszkák, az Asphalt 5 telepítése közben például ketten is hívtak, a telefon elkezdett csörögni, a képernyő elsötétült, én meg képtelen voltam fogadni a hívásokat. Ettől idegbajt kaptam, fizikailag is létező híváskezelő gombok kellenek, pont. Vagy nem biztos, hogy kellenek, de akkor ez a rész legyen rendesen megcsinálva, mert eddig az iPhone-on kívül még nem találkoztam olyan készülékkel, amelynél ez a rész is száz százalékos lett volna.

    Szóval pont az SGS-nél vannak ilyen hibák. Ettől függetlenül persze bolondulhat meg szoftver bárhol, bármikor, így az előfordulási esély iPhonenál is természetesen több mint 0.

    Ne baszogassák állami szinten az Apple, Google, Meta, MS cégeket!

Aktív témák