Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    válasz Everman #1809 üzenetére

    "Állítsd be a két screenshootot megfelelően és nem lesz méretbeli különbség a szövegben"

    Mondtam, hogy nem a csak szövegre gondoltam... :U

    "az iPhone kijelzője szélesebb"

    Nem. :N

    Jó, az app store-t elismerem. Én magára az iPhone-ra gondoltam... Az apple ezt az utat választotta... Évente, szinte napra pontosan adnak ki 1 telefont... A többi gyártó meg évente kiad X telefont, minden (ár)szegmensbe. Egyik se jobb a másiknál... Csak más. Mellesleg megértem az apple döntését, én is ezt csináltam volna. :DDD Viszont, ha addig (iPhone előtt) az összes gyártó adott volna ki évente 1 telefont, akkor az lett volna az újítás, hogy egy (akármilyen másik) gyártó kiad 30 telót 1 év alatt. ;] Mondjuk kicsi lett volna rá az esély... És ezt már soha nem tudjuk meg. :))

    35-40 millió??? :Y Az azért nagyon durva lenne, csak i4-ből... :F

    pentile matrix... hát igen... még kezdetleges volt ez a dolog, ezen javít elvileg az SGS II. :DD
    De azért nem olyan szörnyű ez a felbontás... Sőt, a nagyobb kijelző miatt még messzebbről is "kell" nézni, amitől még inkább nem olyan zavaró. Én pont olyan messziről nézem, ahonnan már "nem látszanak":DDD a pixelek. Közelebbről nézve is "csak" szövegeknél látszik.
    Amúgy mostanában elég sokat játszom a Modern Combat 2-vel (jó játék :DDD)... Hát ott időm nincs a pixeleket bámulni... :))

    Arról a "filozófiáról" meg (még) nem sokat tudok, de valami olyasmi, hogy az "epülös" betűk jobban hasonlítanak a nyomtatásban használt betűkre és ezáltal "kevésbé olvasható", vagy valami ilyesmi... :B
    Szal, ezzel inkább dicsértem az iPhone-t, mert a felbontásnak köszönhetően, már tényleg olyan, mint ha papíron, nyomtatásban olvasnánk... :) Csak ugye az újságban se szeretjük az apró betűs részt... ;]:))

    Mennyi smile...

    [ Szerkesztve ]

    Meizu MX3 32GB

Aktív témák