Aktív témák

  • twine

    addikt

    válasz 7 #22814 üzenetére

    Komolyan elképesztő ez azért........Nem értelek titeket...ha csak úgy molesztálnák az emberek,,,volna benne logika....de ennek tükrében hogy jár kel, és önhatalmúlag mószerol és molesztál másokat,,,csupa olyan témában amihez neki, vagy személyének semmi köze.....miért csodálkozik ha szóbeszéd tárgya lesz?
    És ezt ti miért tiltjátok? A közszereplők,(politikusok) "celebek"-re ugyanez vonatkozik...és mégis nagyon ritka hogy a sajtó, vagy a média ellen bármilyen pert is indítanak! Neki ez a világa, szeret központi szerepet betölteni, és másokat mószerolni......ha nem szeretne a középpontban lenni, nem volna önjelölt "moderátor".....ha pedig ő így döntött hogy ezt a szerepet választja,,,,akkor birja ki az ezzel járó "felelőséget is".....
    Tisztelettel........
    kérlek nézd meg a regisztrációm idejét, és a "rangomat",(mennyire vagyok hozzászólás vadász...stb....) valamint ha tudod, azt hogy hányszor voltam letiltva! Segítek ez idő alatt egyszer sem......Jó itt a társaság, nem hiszem hogy egy ilyen önjelölt miatt kellene ezt a topicot molesztálni......Ha ő nem b@sztatna minket,,,,és másokat,,őt is békén hagynák....ez a saját választása....hát örüljön neki hogy foglalkoznak vele!!!!!!

Aktív témák