Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    Ügyfél levél vágatlanul :DDD
    A László az a kollégám. Sírva röhögött mindenki ezen :DDD :DDD :DDD

    Drága László!

    Ma kaptam meg szívhez szóló levelét a számlareklamációmmal kapcsolatban.
    Köszönöm szépen, hogy jóvá írták a panaszomat.

    Viszont szeretném megemlíteni, hogy az interneten az akcióban úgy van meghirdetve, hogy ha 1 éves hűséget vállalok akkor a vásárlás tárgyhavában és a rákövetkező hónapban jár a kedvezmény. Ez így van fent weboldalukon, ha Önök nem így gondolják, akkor fogalmazzák át a kedvezményre vonatkozó felületüket, mert megtévesztő és gondolom ez Önöknek sem jó, hogy ügyfelekkel kell foglalkozni. :-)

    Egyébként én pont nem a gyökér ügyfél kategória vagyok, mert soha nem teszek panaszt, DE szeretném tájékoztatni Önt és kedves kollégáit, hogy én az erre a hónapra esedékes négyezer forintos számlámat már kifizettem. Most kaptam egy csekket az akcióban szereplő 1989 forintról. Ennek fizetési határideje 2012.12.12. volt ,de ma kaptam meg 2012.12.22.-én. Úgyhogy én ezt holnap befizetem, de ne küldjenek januárban számlát, mert az nem lenne jogos!
    Ugyanis én ha ezt a számlát decemberre kaptam, akkor a már befizetett 4000 forintom nem aktuális, de ne kezdjünk el kavarni. Azt a 4000 forintot könyveljék le erre a hónapra, a holnap befizetendő 1989 forintot, amit befizetek meg januárra és legközelebb csak februárban küldjenek nekem számlát.
    Szerintem ez tök egyértelmű, de ha nem megy a dolog válaszoljon levelemre és levezetem részletesen. :-)
    Egyébként levelezhetünk világnak és jöhet a behajtó is, ha odáig fajul a dolog, mert nem engedem be a lakásomba, mert nincs rendőrségi engedélye és feljelenthetem birtokháborításért. Ezt csak azért írom le, mert a családomnak volt már régebben Önökkel afférja és rutinos vagyok :-)

    Tehát drága László legyen oly nyuszipamacs, hogy elmeséli kollégáinak, hogy mi az én ügyem menete, hogy honnan indult bimbózó románcunk és ha nem akarja, hogy mindig levelekkel bombázzam, ha valami nem megy a számlámmal akkor, menjen innentől kezdve rendesen a dolog, mert matrica típus vagyok, tehát levakarhatatlan és az Ön nevét tudom, úgyhogy magára tapadok...

    Csóközön és bókbödön Önnek és kollégáinak, sőt még a kiskutyájának is ha van!
    R. É.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák