Aktív témák

  • R2D20208

    addikt

    joreggelt! Egy kis segitséget kérek! haver áthozta a teloját, mert nem működött neki az USB. Nem tudott a géphez csatlakozni. Megpróbáltam az enyémhez is, az sem ment. Tölteni tölt. Mindenképp romolni akartam, megkért rá , mert régi rom van neki igy is. Eddig semmit nem reagélt, minden fennt van a gépen ami kell. Próbáltam Kies modban, Háttértár, usb hibakeresés , mindent. Egyszer egyszer hallottam a csatl. hangot, és jött egy ablak a gépemre : " A szmámitógéphez csatlakozott egyik USB eszköz működésében hiba lépett fel, és a Windows nem ismeri fel. Alatta : Az eszköz helye félkövéren jelenik meg. Alatta
    - SB Root Hub (2 port)
    -Unknown Device
    Nem hasznalt port
    Alatta : Javaslat Próbálja meg újra csatlakoztatni az eszközt. Ha a windows továbbra sem ismeri fel, cserélje ki . ( kösz szépen)

    Ez egy hibaablak tartalma. 3 gépen is... Mi a teendő, mit lehet tenni? És még egy kérdés : Vanneki 2 nagy mappája teli képekkel. Sosem volt memokarim . Hogy tudom áttolni neki ezt a 2 mappát a memokarira? Köszi a segitséget előre is, és bocsi a sok helyfoglalásért !

    ★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

Aktív témák