Aktív témák

  • Satis

    tag

    Sziasztok!

    Nagyon de nagyon nagy gázban vagyok az SGS-emmel kapcsolatban.
    Tegnap történt egy kis baleset vele, nevezetesen egy parányi mennyiségű víz a középső nyomógombjára landolt. Amikor észrevettem, próbáltam letörölgetni de már láttam h a gomb alá is bemehetett a víz. A tegnapi nap folyamán még többé kevésbé működöt a gomb (mondjuk 5-ből 4-szerbevette) de ma már egyáltalán nem. Arra számítottam, hogy majd kiszárad és semmi baja sem lesz. Nem értek hozzá, de lehet hogy kontaktos lett, mivel ilyen kevés víztől (kb 4-5 csepp) csak nem megy tönkre!
    A másik gond, hogy félve vinném gariztatni mert amikor először romfrissítettm akkor nem mentettem se efs mappát sem pedig unlock(?) kódot. Ráadásul a telefon névjegyében a Kernelverzióban: 2.6.32.9 root@SEP-51 # 1 van. Gondolom azt jelenti, hogy rootoltam valamikor. Ha ezt megnézik akkor minden bizonnyal azonnal hozzám vágják a telefont, hogy ők ezzel nem foglalkoznak garancia alatt.
    A 3 nyomógombos factory resetet még nem próbáltam, de valószínűsítem h nem fog működni, mivel jelenleg a gomb csak úgy funkcionál, hogy nagyon ritkán hosszú nyomásra előhozza a feladatkezelőt.

    Remélem van ötletetek amivel meg tudom oldani a szituációt, mert nagyon kellemetlen.

    Előre is köszönöm!

Aktív témák