Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    No, csak azért, mert "sokan" kérték: ;]

    Galnet MIUI Chameleon RC2 review

    Clean install-al szerettem volna felrakni, de a Heidmalt sehogy se tudtam letölteni, így csak az SD kártyát formáztam, majd recoveryből (Stock JVR + talon kernel) raktam fel wipe-ok után. A JVR-es titanium mentésemet szépen visszaraktam, csak a külsős appokat, amit kellett, azt adatokkal együtt... semmi FC. :) (Najó volt, de nem amiatt :P)

    Nos, ahogy azt már megszokhattuk, nagyon gyors, gördülékeny, folyamatos stb. Nem gondolkodik 1-1 kattintás után, a homesceen lapozgatásánál lefolynak az ikonok a képernyőről, annyira smooth. Ha gyári romból indul ki az ember, tehet mellé akármilyen kernelt, ezt-azt, 1-2 körrel akkor is le van maradva a MIUI-hoz képest (gördülékenységben).
    A + funkciók most sem hiányoznak, sőt szerintem van pár új is a galnet v4 óta. :) Pl ki lehet kapcsolni a wifi alapú helymeghatározást. :DDD Szóval, a szokásos: rengeteg feature, még is letisztult, kezelhető. (Nem csak dizájn téren merítettek a khmm... OS-ből. ;])
    Ami egy hatalmas +pont: Nagyon jól kezeli a fényerőt. Nincs éles váltás, ez is "smoothan" változik.
    A téma egyik része tetszik, a másik nem... Miért nem tudnak már csinálni egy olyan témát, amiben nem szürke betűket kell olvasni néhol fekete alapon?! Ugyanez fehér alapon se jó választás... :U Na mind1, ezt csak úgy megjegyeztem, egy másik témával orvosolható a "probléma". :)
    Üzemidőről még korai lenne bármit is mondani, eddig szinte folyamatosan nyomkodtam. :D Egész jól bírja, nem hiszem, hogy többet bírna egy stock rommal.
    Rádió ugye nincs, azt ne is keressük.
    Kamera: Fényképeknél nem vettem észre nagy különbséget a gyárihoz képest. Bár sokat nem foglalkoztam vele, szerintem nem rosszabb. A videónál már más a helyzet. A 720p-t még mindig nem szereti, néha ugrál a kép. Próbáltam az lg kamerát is, de azzal is olyan. Ezt leszámítva nincs sok baj, amúgy szép lenne a videó.
    Több negatívummal eddig nem találkoztam, szóval akinek nem fontos a rádió és a 720p (ugye "bigmem-esek"?! ;]) az nyugodtan kipróbálhatja. Ja, ramkezelés is jobb - szerintem. Mintha egy olyan + 50-60 MB-om lenne a gyárihoz képest, launcher bezáródás sincs (nem is lesz). :) Azért szeret egy olyan 100MB-ot üresen hagyni, akkor már elkezdi zárogatni az appokat... JVR-en volt, hogy ramtisztítás után 110MB szabad ramom volt... :) Kb ennyi.

    Kérdés:

    Az AndroIRC appot magától az sd kártyára rakta, gondoltam, átrakom a "telefonra", de azt írja, nincs hely. Kb 1,6 GB üres... Mit is kell ilyenkor csinálni? :D Ez a hiba egyébként már a gyári JVR-en is fennállt.

    [ Szerkesztve ]

    Meizu MX3 32GB

Aktív témák