Aktív témák

  • Vagany

    őstag

    válasz odium #27648 üzenetére

    Egy mezei juzer nem tudja mi az az odin, de ha tudja is ugyanugy eltolhatja a rendszerét és mivel nem hivatalos frissítési mód jó, eséllyel jobban meg is szívhatja ha áthúzzák a gari lapját.A kies nagyon sokat javúlt, én csak azt mondom aki hivatalos rom-ot akar és mezei júzer inkább a kies-t használja megfelelően és akkor nem lesz gondja.

    "Fogja a telót, kábelt, Kiest és nekiáll akár egy éves, jól telepakolt rendszert frissíteni. Tudjuk mi lesz a vége."

    Ha gond van még mindig tud csinálni egy resetet, vagy be tudja adni szervízbe minden gond nélkül, mert ő csak a hivatalos frissítési módot és romot használta, ellenben az odinnal és a sammobile-os félhivatalos rom-okkal. Továbbra is tartom, hogy nagy felelőtlenség kezdő júzereknek az odin említeni kizárólagos megoldásnak, mert megfelelően használva a kies sem rosszabb.

    "Akkor mi is a leggyengébb láncszem?"

    A leggyengébb láncszem a júzer és erre e kies sem megoldás, de ha már valaki veszi a fáradtságot és idejön mert problémája van, ne beszéljük már le a hivatalos útról, ha azt semmivel sem nehezebb megcsinálni és az eredmény sem lesz rosszabb, mint a másikkal. Én is odinoztam sokat, gyors, egyszerű és megbízható, de a legkevésbé sem hivatalos, van amire csak az odin jó, de kezdetnek én inkább a kiest javasolnám, ha valaki többet akar és tisztában van a következményeivel akkor mehet az odin. De ez a "Kiest felejtsük el" hozzáállás helytelen szerintem.

    -<[]>- https://mowned.com/vagany

Aktív témák