Aktív témák

  • Tomajdon

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy S plus-nak! Eddig nagyon tetszik a teló, raktam rá már programokat is.

    Viszont lenne pár kérdésem:
    1. ha háttértár módban hozzákötöm a telót a géphez, akkor a gép nem ismeri fel. Vagyis a Total commander felismeri a cserélhető lemezeket, de ha rámegyek, nem nyitja meg, azt írja, hogy nincs is ilyen :F Valaki tud segíteni?

    2. nekem van fent a gépemen kies, és ott azt írja, hogy Android 2.3.3 KF8 van rajta, és ez a legfrissebb. De látom, hogy van már android 2.3.6, viszont az én telóm T-Mobile-os, szóval lehet, hogy a t-mobile nem adta még ki a frissítést? meg a samsung appsnál csak badás telókat tudok kiválasztani, androidosokat nem... az androidoshoz kell új kies?

    3. a marketból szeretném letölteni az Angol szótárat (TinyAppWorks-öset) és rámegyek, hogy letöltés, letölti majd telepítésnél ezt írja: "Nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD-kártyán". ez mitől van? az összes progit telepíti csak ezt nem.

    4. hol lehet azt beállítani, hogy az appokat sd kártyára telepítse? MErt sehol nem találom... haverom azt mondta, hogy rootolni kell hozzá a telót, amit egyelőre szeretnék elkerülni.

    Bocsi a sok kérdésért, de egy kommentben szerettem volna mindent elintézni. Előre is köszi!

Aktív témák